این افراد میترسند در موقعیتی قرار بگیرند که دچار حمله شوند و آبروی آنها جلوی دیگران برود.
حال میتوانم با تجربهای که کسب کردهام احتمال موفقیت خود را افزایش دهم.
موسیقی ملایم میتواند به شما احساس آرامش بدهد. در هنگام کار کردن، رانندگی و … به موسیقی ملایمی گوش بسپارید.
هرگونه احساسی که سرکوب شود به اضطراب یا افسردگی تبدیل میشود.
اجتناب و فرار از موقعیت واکنشی است که اکثر افراد مضطرب در مواجهه با موقعیت اضطرابزا انجام میدهند. از آسانسور میترسید و دیگر سوار نمیشوید. از سخنرانی و اجرای برنامه در جمع وحشت دارید تا جای ممکن مسولیت قبول نمیکنید و در صورت اجبار تا جای ممکن آن را به تعویق میاندازید. فرد با راهکار فرار یا اجتناب گمان میکند میتواند آرامش و امنیت را برای خود به ارمغان بیاورد، در حالیکه اضطراب مانند هیولایی است که هرچه بیشتر خواستهاش را اجابت کنید، بیشتر از شما میخواهد.
از جمله مواردی که افراد مضطرب باید از آن پرهیز کنند و یا مصرف آن را به حداقل برسانند، عبارت است از:
با عمل دم از ۱ تا ۴ شمارش کنید. هربار هوا را بهدرون میکشید، لحظهای مکث کنید. با هر عمل دم، یک عدد بشمارید.
بهترست از بینی عمل دم و بازدم را انجامدهید، ولکن اگر مشکل تنفسی دارید میتوانید از راه دهان نیز تنفسکنید. مکانی آرام و خلوت انتخاب کنید و چشمانتان را ببندید، تمام توجهتان را به تنفسی که میکنید معطوفکنید. تصور کنید هوایی پاک بهدرون ریههایتان میکشید، هوایی سرشار از انرژی، هوایی که الام جسمتان را التیام میبخشد.
با این حال، شرکت کنندگانی که دوز کمتری از آشواگاندا مصرف کردند، کاهش استرس را گزارش نکردند.
اگر اضطراب به شما میگوید که آخر چه کاری است که از شهر خارج شوی، وقتی اینهمه اضطراب دچار میشوی؛ قبول کردن خواسته او مانند خوراک دادن به هیولای اضطراب است که باعث بزرگتر شدن آن میشود. هر چه بزرگتر شود خواسته بیشتری از شما خواهد داشت و دفعه بعد تنها با اجابت website خواسته بزرگتر است که احساس آرامش میکنید.
اگر در جمع بد صحبت کنم و دچار لکنت شوم، فاجعهآمیز است. شاید همه ما احتمال آن را بدهیم که در هنگام صحبت در جمع دچار فراموشی شویم. ولی زمانی به اضطراب دچار میشویم که آن را غیرقابلجبران بدانیم.
طبق بررسیهای بهعمل آمده، اکثر افرادیکه مضطربند بهصورت بریدهبریده و از قفسهسینه تنفس میکنند. اگر بهبدنتان دقت کنید، میفهمید در شرایط تنش، تندتند و از قفسهسینه نفس میکشید، ولکن در زمان آرمیدگی نفسهایتان عمیقتر و از شکم است.
مصرف زیاد نمک باعث کاهش پتاسیم در بدن و افزایش فشار خون میشود که هر دو اضطرابزا است. مصرف شکر و مواد قندی ساده نیز باعث اضطراب در بدن میشوند.
ج: پُرکاری تیروئید: منجر به افزایش ضربان قلب و عرق کردن میشود که بهنوبه خود باعث اضطراب میشود.